Nema vremena za odmor, na redu su Biznis liga i Bambi!

Košarkaši Riversa odigraće u subotu meč drugog kola Biznis lige protiv ekipe Bambija.. Riversi su u prethodnom kolu pobedili JTI JUMP, dok je ekipa Bambija bila slobodna. U utakmicu se mora ući maksimalno oprezno, jer ,,zeleno žuti’’ imaju dosta dobar tim koji je dugo na okupu. Oni su prethodnih nekoliko godina nastupali u Rekreativ ligi. Ovo će biti prvi susret između ova dva kluba.


,, Mogu da kažem da mi je izuzetno drago što debitujem i u ovoj ligi za Riverse, igrao sam samo u Corn ligi, ali će i ovo biti sjajno iskustvo. Što se tiče same utakmice ne poznajem baš dobro protivničku ekipu, ali mogu da obećam sigurno je da ćemo se potruditi da odigramo što bolje i da se borimo do poslednje sekunde. Ako budemo uradili ono što se budemo dogovorili u svlačionici rezultat će biti pozitivan za nas’’ rekao je iskusni Zoran Čiča debitant u ovom takmičenju.
Kapiten tima Lazar Nedeljković će se ponovo vratiti u postavu posle dve nedelje pauze:,, Što se tiče Bambija ne poznajem najbolje ekipu, ali vidim da imaju par iskusnijih igrača koji su neko vreme na okupu, igrali su već Rekreativ ligu tako da nas svakako očekuje tvrda utakmica sa dosta borbe. Bićemo oslabljeni na spoljnim pozicijama, tako da nam je to otežavajuća okolnost u ovom trenutku, naravno nama je uvek imperativ pobeda i ako budemo odigrali hladnih glava, nećemo imati problema sutra.’’
Nedeljković se nadovezao na pitanje o povredi i rekao je sledeće: ,,Moja povreda i dalje nije zalečena u potpunosti, ali sam u dogovoru sa trenerom Radovićem odlučio da ipak budem sa ekipom i ako se budem dobro osećao zaigram. Videćemo kako će se to odraziti na moju samu igru i doprinos u ekipi pre svega. ’’
Trener Radović se požalio na situaciju u ekipi:”Nažalost iz različitih razloga nećemo moći da računamo na neke standardne prvotimce, pre svih zamenika kapitena Aleksandra Trajkovića. Ipak kao finalisti prošle godine u obavezi smo da u svaki susret uđemo sa ciljem da dobijemo. Verujem da ćemo to i učiniti ako svako od igrača da svoj maksimum i podredi se ekipi”.

Utakmica 2. kola Biznis lige između Riversa i Bambija igra se sutra u 19 časova u hali Velefarm Torlak.

D.Nedeljković

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *