Prijateljski po naplatu duga!

Košarkaši Rivers BM posle pobede protiv Tarsiera u prvom kolu grupe 1 MLBB lige, nastavljaju takmičenje i u drugom kolu igraće protiv Kolumbije.

Ekipa Kolumbije je poznat rival, izuzetno uigran tim. U njihovom sastavu je Nikola Jaćimović bivši član našeg kluba. Jedini zvanični meč izmedju ova dva tima je odigran letos u baražu NBLL kada je slavila Kolumbija.

 

Šef stručnog štaba ekipe Rivers BM Marko Radović rekao je za zvanični sajt kluba sledeće:

,, U nedelju nas očekuje jako kvalitetan protivnik, sa sigurnošću mogu da kažem i ubedljivo najjači u dosadašnjem toku sezone. Veliki problem će nam predstavljati što ćemo biti desetkovani na unutrašnjim pozicijama, koji su upravo jedan od najjačih aduta Kolumbije. U pitanju je ekipa koja igra izuzetno agresivnu odbranu, sjajno napada iz tranzicije i odlično je pokrivena na svim pozicijama od 1 do 5. Dugo igraju zajedno i sjajno su organizovani. Biće nam motiv da im se revanširamo za poraz od letos sa NBLL turnira ali moram napomenuti da je Kolumbija tim za koji zaista mogu da kažem da nam je prijateljski klub i imamo odlične odnose sa njima. Ipak kada meč počn,e prijateljstvo se stavlja po stranu dok se utakmica ne završi’’.

 

 

Stefan Bogunović košarkaš Riversa rekao je sledeće:

,, Iako se u MLBB-u nismo ranije susretali, vrlo dobro znamo ekipu južnoameričkog imena. Poput Eskobara trudiće se da vrlo brzo stignu na vrh, da budu poštovani i da budu jedni od glavnih favorita za uzimanje trofeja. Na tom putu smo mi, opet spremni da izadjemo da pokažemo da možemo da pariramo svima. Ovim putem želim sve ljubitelje košarke da pozovem u halu Žarkovo gde će naša ekipa poput Rafaela Hererosa pokušati da privede Eskobara i vrati Kolumbiju gde nas očekuje žestoka borba za primat u grupi 1’’ rekao je u svom stilu uvek nasmejan i inspirisan Stefan Bogunović.

 

 

 

Utakmica izmedju Rivers BM i Kolumbije igraće se u nedelju sa početkom u 12 sati u Hali Sportova ‘’Žarkovo’’. Treba istaći da će ekipa Rivers BM u nedelju istrčati na teren sa novom garniturom dresova.