Sutra gostovanje Bambija, i humanitarna akcija!

site rencontre gratuit mari Košarkaši Borče 2 će u nedelju od 17h u Hali Sportova Žarkovo, u okviru poslednjeg kola u 2017. godini 2. muške regionalne lige centar, dočekati ekipu Barajevo Bambija.  Ovo će biti sjajna prilika za našu ekipu da tako zaokruži ovaj dosadašnji deo sezone 9. pobedom u ligi i nastavi seriju dobrih rezultata u poslednje vreme. Eventualnim trijumfom naš tim bi sigurno dočekao Novu godinu na deobi 4. pozicije, i stvorio dobru poziciju pred dva derbija posle praznika. Tim Bambi Barajeva će na ovoj utakmici pokušati da stigne do svoje prve pobede u prvenstvu.

here

see url

enter Bek Borče 2 http://qhublogistics.net/?ploskis=rencontres-seniors-sur-bordeaux&000=3d Nemanja Cvijetić koji u 2. MRLC ligi prosečno beleži 5 poena i 3 asistencije rekao je pred ovu utakmicu sledeće: ,, Iskreno se nadam još jednoj pobedi Riversa, ali uz to i mnogo čokoladica i ljudi na tribinama, da učinimo jedno dobro i humano delo i da svi u prazničnom raspoloženju dočekamo 2018. godinu. ’’

here ,, Kao i uvek najteže utakmice su one za koje se očekuje da će se unapred pre utakmice pobediti, ako je suditi po tabeli, poslednje plasirana ekipa nam dolazi u goste, a naše ekipa je u naletu forme. Kao i uvek i ovoj utakmici ćemo pristupiti sa maksimalnim angažovanjem i da ovaj ciklus pred odlazak na odmor zatvorimo pobedom kako smo ga i otvorili. Naravno iskoristio bih priliku da pozovem sve u Halu Sportova Žarkovo da prilože neki  paketić i da ulepšamo Novogodišnje i Božićne praznike dečici koja će biti jako srećna’’ rekao je click here Miloš Živković naš bek koji prosečno po meču beleži 7.9 poena i 3,2 asistencije.

http://theftzapperfence.com/?makisf=citas-en-linea-sre&41b=57 Ovim putem molimo sve ljubitelje košarkaške i ljude velikog srca da  na utakmicu donesu čokoladu ili neki novogodišnji paketić (školski pribor, igračka, odeća, obuća) I tako doprinesu humanitarnoj akciji u saradnji sa košarkaškom asocijacijom MLBB. Svi prilozi biće donirani prihvatilištu za decu ,,Čuvarkućica’’. Dođite da navijamo I ulepšamo dečici praznike ! Jedno je sigurno, uz dobar odziv, u nedelju će svi akteri biti veliki pobednici! !

http://flywind.com.br/bakester/5849 Utakmica 2. Muške regionalne lige centrar igra se u nedelju sa početkom u 17:20 časova u Hali Sportova Žarkovo.

http://www.westchelseavet.com/miolyky/giod/1258  

soirees rencontres geneve cherche travail femme de menage marseille D. Nedeljković

SaveSave

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *