MLBB: Na startu druge faze protiv lidera!

Košarkaši Rivers BM u okviru druge faze MLBB lige, grupe A, igraće protiv trenutnoog lidera, ekipei Fon. Utakmica se igra u danas od 15:00h u ,,Hala sportova Žarkovo”.

Photo: A.Grašić

Ova dva tima su se već sastali bili na otvaranju sezone, kada je FON slavio 70-65.
Košarkaši Rivers BM su trenutno drugi na tabeli sa skorom 7/4, dok FON zauzima prvo sa 10/1. U drugoj fazi takmičenja ekipe su podeljene u 3 kvarteta, na osnovu plasmana u prvoj fazi. Prvi kvartet čine timovi koji su zauzeli od 1. do 4. mesta natabeli. Tu se nalazi i naša ekipa zajedno sa FONom, Dr. Avdalovićem i Srbijom za stare. Svako igra sa svakim u svom rangu po jednom. Pobede se sabiraju sa pobedama iz prve faze odnosno prvih 11 kola. Nakon 14 kola biće poznat konačan plasman pred play off.

,,Očekujem neizvesnu utakmicu, Fon je dobra ekipa. Dugo igraju zajedno, ali mi igramo duže i mislim da smo bolji, ali to moramo pokazati i na terenu. Nadam se pobedi”, zaključio je dugogodišnji član naše ekipe Nemanja Cvijetić.
Aleksandar Novosel istakao je kako sledi jako bitan period za njegovu ekipu, ali da sve zavisi od njih samih: ,,Pred nama je važna utakmica protiv lidera na tabeli, ekipe FON-a. Uz dužno poštovanje protivnika, mislim da utakmica zavisi najviše od NAŠEG pristupa i fokusa u odbrani i napadu , a da rezultat zasigurno neće izostati.Imali smo par zadnjih utakmica u kojima smo ostvarili pobjede i ujedno napravili uvertiru pred subotnji derbi. Očekujem interesantan duel.”

D. Nedeljković