Prva pojačanja stigla – ali u kancelariju! Organizacija raste…

Nakon što je i zvanično za naš klub okončana sezona, uprava kluba radi punom parom da spremno dočeka novu sezonu! Naša priča raste, a taj rast prati i potreba za novim pozicijama i kadrovima. Predstavljamo Vam fantastičan tim ljudi koji se već uveliko priključio našoj porodici, i svakodnevno daje svoj doprinos kako bi naš klub stigao do željene destinacije!

Aleksa Simić je neko ko nije nepoznat ljudima u okruženju. Klubu se priključio tokom prošle sezone i bio je neko ko je vrlo brzo zavoleo Riverse i osetio se njegovim delom. Obavljao je veliki posao oko logistike i administracije. Iako relativno mlad, ima bogato iskustvo u radu sportskih organizacija. Bio je glavni organizator fakultetskog tima Visoke turističke škole. Bogato iskustvo je stekao radeći u organizaciji Evropskog prvenstva za košarkašice 2019. godine i Kvalifikacionom olimpijskom turniru za košarkašice početkom 2020. godine. Naredne sezone, na Aleksi će biti velika odgovornost jer će preuzeti ulogu generalnog sekretara kluba i tim-menadžera prvog tima. Sigurni smo da će nastaviti sa sjajnim radom!

Još jedna pozicija koja nosi u sebi dosta „vanterenske“ odgovornosti je pozicija menadžera za strategiju i razvoj! Kako je ovo jedna vrlo kompleksna pozicija i potreban je skup mnogih veština za nju, ona je poverena Vukašinu Jeremiću. Vukašinu nije stran rad u organizaciji kluba! Nakon igračke karijere, koju je većinski proveo u Kolubari iz rodnog Lazarevca, bio je jedan od osnivača KK Stepojevac. U pitanju je klub koji je u tom periodu organizaciono mnogo odskakao od ostalih i koji je sa velikim uspehom nastupao u takmičenjima mlađih kategorija KSB-a. Za ovu poziciju ga preporučuju i izuzetni rezultati na poslovnom planu! Kao osnivač JV centra radio je na velikim domaćim i stranim partnerskim projektima kao sharepoint/offifce35 programer i konsultant. Verujemo da će sa istim uspehom pomoći i u rastu našeg kluba.

PR i marketing menadžer od nove sezone će biti Dejan Marković. Iako u prošlosti nije radio u samom klubu imao je već prilike da da svoj doprinos Riversima. Pre 2 godine ostvarena je saradnja između našeg kluba i Pub Kviz Oz-a, čiji je jedan od organizatora upravo Dejan. Na FB stranici kviiza postavljana su bila pitanja koja se tiču košarke i Riversa, a oni koji su tokom meseca sakupili najviše poena dobijali su majice našeg kluba. Pored toga, Dejan je i tokom beton lige na utakmicama gde je naš tim bio domaćin bio zadužen za muzičko-zabavni program pred i tokom utakmice. Iako do sada nije radio u ovoj sferi, ima bogato radno iskustvo na različitim pozicijama, veliku energiju, sveže ideje, sjajan pristup i izuzetnu harizmu – sve ono što je potrebno za nekoga ko će voditi ovaj sektor!

Pored Alekse Simića, još jedno poznato lice je dobilo novu ulogu u klubu. Lazar Tabandželić je bio prvi grafički dizajner Rivers BM-a. Svoj angažman je započeo u sezoni 2017/18 i od tada je postao mnogo više od grafičkog dizajnera! Njegova verzija grba je i dalje aktivna, a svoj „grafički doprinos“ je imao i u dizajnu neke od opreme za igrače ali i simpatizere kluba. Bio je glavna spona za saradnju našeg kluba sa humanitarnom organizacijom “Zajedno za život” i uvek se trudio da pomogne na svaki mogući način. Ove godine će se zvanično naći u ulozi savetnika za Marketing i dizajn, ali iskustvo nam govori da će i dalje dati svoj doprinos i u drugim delovima organizacije. Iskustvo koje je stekao radeći za fudbalski klub Crvena Zvezda, ali i mnoge poslovne brendove, biće od veliko značaja za naš marketinški tim i verujemo da će beležiti sjajne rezultate!

Još jedan član marketinškog tima biće i naš aktuelni igrač, Stefan Jevđenijević. On više neće biti organizator samo na terenu, već i van. Naime Stefan će biti menadžer za sadržaj, kako na društvenim mrežama tako i na sajtu kluba. Ova uloga mu nije strana, jer je u prethodnom periodu radio na sličnoj poziciji za marketinšku agenciju „Drive“. Zadovoljstvo nam je kada mladim momcima iz naših redova možemo da pružimo priliku da se razvijaju i van terena u onome u čemu se pronalaze! Sigurni smo da će veliki trud i zalaganje koje pruža na terenu, Stefan preneti i na ovu poziciju!

Sva pojačanja naše organizacije imaju zajedničke osobine: posvećenost, entuzijazam, energiju… Ali i zajednički motiv: biti deo jedne zdrave sportske priče, koja iz dana u dan raste i ne planira da stane.