Rivers BM u 1.Muškoj regionalnoj ligi centar!

Košarkaši Rivers BM-a će se naredne godine takmičiti u višem rangu takmičenja – 1.Muškoj regionalnoj ligi centar!

Tako će već u drugoj sezoni naš tim imati priliku da se takmiči sa najjačim beogradskim ekipama koje nastupaju u regionalnom takmičenju. Pored Rivers-a, u ovom rangu su još: Astra, Barajevo, Beko, Borac Zemun, Borča, LA basket, Radnički Obrenovac, Torlak, Vizura, Žarkovo, Žitko.

Ovo je veliki uspeh i nagrada za naš tim, stručni štab i upravu, ali i sve koji su oko kluba od samog starta.

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo se naredne sezone takmičiti u 1. Muškoj regionalnoj ligi. Biće to pravi izazov za naš klub kako na terenu rezultatski tako i van njega organizaciono. Ipak u ovom klubu se nalaze mladi ljudi koji su izuzetno posvećeni celoj našoj priči i sigurni smo da ne postoji zadatak na koji ne možemo da odgovorimo. S obzirom na to da smo dosta podmladili ekipu, ovo će biti sjajna prilika za neke od mlađih igrača da preuzmu odgovornost i da pokažu da mogu biti lideri tima i na ovom nivou. Ovo je za naš tim jedan veliki korak u smeru koji smo zacrtali. Na nama je da se kvalitetnim radom i posvećenošću izborimo za priliku da u bližoj budućnosti napravimo sledeći iskorak i “napadnemo” sledeći stepen takmičenja”, bile su reči predsednika kluba Marka Radovića.

Seniorski tim počinje sa svojim pripremama u ponedeljak, a pratite nas u narednih par dana kako biste otkrili ko je ostao i ko su novi članovi našeg kluba.