ZAUZMI SVOJE MESTO ZA GAVRILOVU POBEDU!

S ponosom želimo da Vam u ime naše organizacije predstavimo košarkaško-tehnološko-humanitarni projekat kakav do sada nije viđen u Evropi. Specijalna kampanja „ZAUZMI SVOJE MESTO ZA GAVRILOVU POBEDU“ je projekat koji okuplja košarkaške klubove i radnike, najistaknutije svetske i domaće kompanije iz oblasti informacionih tehnologija, kao i sve ljude velikog srca koji žele da daju svoj doprinos da jedan osmomesečni dečak sutra ima priliku da živi i uživa u srećnom detinjstvu.

Pre informacija o samom turniru, saznajte nešto više o malom Gavrilu…

Važnije od same košarke i tehnoloških dostignuća koja ćemo Vam predstaviti u nastavku teksta je humanitarni momenat koji ovaj turnir ima. Sva sredstva prikupljena tokom održavanja turnira namenjena su lečenju osmomesečnog Gavrila Đurđevića, dečaka boluje od Spinalne mišićne atrofije tip 1. Deca sa ovom dijagnozom žive najviše dve godine, a bolest se manifestuje progresivnom atrofijom mišića i gubitkom osnovnih životnih fukcija, kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje. Da bi Gavrilo mogao da preživi i sutra ima normalno detinjstvo, neophodno je da dobije najskuplji lek na svetu, čija je cena neverovatnih 2,4 miliona dolara.Za Gavrilovu pobedu (@973na3030) | Twitter

Po ugledu na najbolje

Inicijalna ideja za ceo poduhvat stigla je iz Diznilenda, tačnije od NBA lige i njihovog balona (NBA Bubble 2020) gde je zbog pandemije SARS-CoV-2 virusa publici bilo zabranjeno da fizički bude prisutna u halama, zbog čega su oni uveli virtuelnu publiku. Istu stvar želi da uradi i naša organizacija, a polazna tačka za celu priču je završni turnir Omladinske regionalne lige centar, koji će zajedno organizovati košarkaški klubovi Rivers BM i Astra u saradnji sa Košarkaškim savezom Beograda (KSB). Turnir će se igrati u Sportskom centru „Vizura“ (Tošin bunar 224a, Beograd) od 21. do 23. maja. Za titulu najbolje ekipe do 20 godina nadmetaće se tri tima koja su igrala najbolju košarku tokom ligaškog dela, a to su: KK Borac Zemun, KK Astra i KK Rivers BM. Ono što je kuriozitet i što izdvaja ovu od sličnih manifestacija jeste upravo prisustvo (ranije pomenute) virtuelne publike. Kako su zbog pandemije virusa SARS-CoV-2 zabranjena veće okupljanja u zatvorenom prostoru, organizatori su se dosetili kako da na bezbedan način vrate ljubitelje košarke u dvoranu. Ideja je da se na tribine Sportskog centra „Vizura“ postave veliki monitori, koji će biti pričvršćeni za stolice, a na čijim će ekranima moći da se vide lica navijača. How virtual fans found their seats at NBA season restart | NBA.comMeđutim, za realizaciju tako zahtevnog projekta bila je potrebna ozbiljna tehnička podrška u vidu opreme, softvera i ljudstva koju su nam obezbedili naši partneri i prijatelji iz kompanija Microsoft, Comtrade i Veracomp, kao i ljudi iz Microsoft-ovih User grupa u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući njima dobili smo potrebne monitore, neophodan softver i licencu, kao i pomoć u povezivanju svega u jednu funkcionalnu celinu koja će omogućiti da na svakoj od pet planiranih utakmica bude po 300 virtuelnih gledalaca.

Kako do virtuelne ulaznice?

Vlasnik ulaznice se postaje:
Korak 1: Slanjem SMS poruke sa sadržajem 973 FT na 3030,
Korak 2: Dostavljanjem dokaza o poslatoj poruci organizatoru (u inbox društvenih mreža Rivers_kk ili na email kkriversbeograd@gmail.com)
Korak 3: Po dobijanju dokaza poslaćemo Vam link putem kojeg pristupate. Klikom na link uključujete se u našu tribinu. Ne zaboravite da upalite kameru!

NAPOMENA: Takođe, umesto SMS-a možete poslati i dokaz o uplati određenog iznosa na Gavrilov račun (koji takođe možete pronaći na kraju teksta).

Što se tiče utakmica…

Kada je košarka u pitanju, u planu je da se odigraju tri takmičarske i dve revijane utakmice. Svakog dana turnira igraće se po jedna takmičarska utakmica, dok će u subotu i nedelju program biti dopunjen i revijalnim mečevima, gde u prvom planu neće biti rezultat već druženje, zabava i humanost. U subotu će u prvom revijalnom meču na parket izaći ekipa „Prijatelji KK Rivers BM-a“, dok će se na suprotnoj strani naći jedan od najpopularnijih amaterskih košarkaških sastava – „I Came To Play“. Finalni dan manifestacije rezervisan je za pravi sportski i kulturni spektakl, jer ćemo tada zvanično dobiti novog omladinskog šampiona, ali isto tako i imati priliku da gledamo drugu revijalnu utakmicu u kojoj će nastupati ekipe prijatelja FK „Miljakovac“ i prijatelja KK „Rivers BM“. Ta utakmica je poznata još i pod nazivom utakmica poznatih, jer će se na njoj pojaviti mnogobrojni poznati sportisti, pevači, glumci i influenseri. U nastavku teksta možete videti satnicu i raspored odigravanja utakmica.

Petak

19.20h KK Rivers BM – Borac Zemun

Subota

17.00h Prijatelji KK Rivers – I came to play (revijalni meč)

19.20h KK Borac Zemun – KK Astra

Nedelja

17.00h Prijatelji KK Rivers BM – Prijatelji FK Miljakovac (revijalni meč poznatih ličnosit)

19.20h KK Astra – KK Rivers BM

Još jednom koristimo priliku da Vašim virtuelnim prisustvom upriličite našu manifestaciju i pomognete malom Gavrilu da pobedi!!!

___________________________________________________________________________

KONTAKT INFORMACIJE I RAČUNI ZA UPLATU NOVCA ZA LEČENJE GAVRILA ĐURĐEVIĆA

 

NAPOMENA: Minimalni iznos uplate je 200 dinara, odnosno SMS poruka za Gavrila, međutim, ukoliko želite možete uplatiti i veći iznos.

Sve informacije u vezi turnira možete dobiti na našim profilima na Instagramu i tviteru (rivers_kk), kao i putem mejla kkriversbeograd@gmail.com.

Ukoliko niste u mogućnosti da ispratite utakmice na virutelnom turniru, a želite da pomognete Gavrilu na putu do ozdravljenja, to možete učiniti doniranjem novca na sledeće načine:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853
IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

POMOZIMO GAVRILU DA POBEDI!!!